Ron de Bruijn
IAS Automation
 

Wij zijn een innovatieve onderneming die gespecialiseerd is in het ontwerpen en implementeren van automatiseringssystemen voor de industrie en infratechniek. Wij richten ons daarbij op de procesbesturingssystemen zoals PLC, SCADA en DCS van voornamelijk ABB en Siemens.

We helpen u de betrouwbaarheid en efficiency van uw industriële processen te vergroten door slimme automatisering welke zich vertaalt naar een hoger rendement. We kunnen dat goed omdat we als geen ander complexe industriële processen doorgronden, feilloos het verbeterpotentieel blootleggen en in staat zijn om met veel passie en scherpte de ideale procesvoering te bedenken en te automatiseren.

Onze manier van werken heeft erin geresulteerd dat we sinds 2007 door ABB opgenomen zijn in hun Solution Provider programma als Certified Premium Partner. Een erkenning waar we heel trots op zijn. Als u ook de stap wilt maken naar optimale procesvoering kijk gerust rond op onze site waar u meer leest over onze toegevoegde waarde voor u en de ervaringen van onze klanten.