Verander je cover foto
Verander je cover foto
HACCP Oplossing B.V.Molenzicht 15 M4881BWZundert0767002347info@haccpoplossing.nlwww.haccpoplossing.nl
Een Totaal oplossing voor alle bedrijven die voedsel verwerken, bereiden of verkopen. Met advies, HACCP opleiding, Eigen registratie App Hygiënecode Online.
Deze gebruikersaccountn status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen informatie togevoegd op zijn profiel.

HACCP Oplossing B.V.
J v Hassel
Hygiëne Adviseur
Molenzicht 15 M
4881BW
Zundert
0767002347
www.haccpoplossing.nl

HACCP Oplossing is een jong bedrijf dat hard werkt om ondernemers te helpen. De ondernemers die voeding verwerken en/of verkopen te ondersteunen op het gebied van Hygiëne.
Met online HACCP opleiding in de talen Engels, Pools en Nederlands.
Het is de totaal oplossing die de ondernemer ontzorgd. We helpen met alle vragen en oplossingen op het gebied van veilig en hygiënisch werken.

Het werken volgens de verplichte hygiënecodes betekent voor de ondernemer vaak vervelend, tijdrovend administratief werk. Handboeken moeten worden doorgebladerd, lijstjes moeten worden ingevuld en data uit het productieproces moeten handmatig worden ingevoerd. Hoe houd je als ondernemer grip op alle regels, richtlijnen, procedures en wetten? Hygiënecode online is daarop het antwoord.

We verzorgen oplossingen voor thermometers en monitoring van temperaturen, we verzorgen in de talen Engels, Pools en Nederlands erkende HACCP opleiding, En hebben de oplossing voor plaagdiermanagement. vraag ons voor meer info!