Nieuwjaarsborrel 11 januari 2018

Het einde van het jaar is weer in zicht en we maken ons op voor de laatste, soms zware, lootjes van 2017!

Om deze drukke periode enigszins te ontlasten hebben we dit keer gekozen voor een nieuwjaarsborrel op donderdag 11 januari. Hier kijken we nog even terug op 2017 maar zullen de meeste pijlen alweer gericht zijn op 2018! Een jaar waarin we de goede opgaande (economische) lijn een goed vervolg kunnen gaan geven.

We zijn dit keer te gast bij ‘Het Kaffee’ in Rijsbergen aan de Sint Bavostraat 79, schuin tegenover de Boerenbond.

U bent van harte welkom vanaf 17u30 en we zullen rond 18u15 toasten op een bruisend 2018! Hierna wordt een heerlijk gevarieerd walking stamppot diner geserveerd.

Voor deze bijeenkomst zien we uw inschrijving graag vóór 5 januari tegemoet via de site www.bkzundert.nl.

Het bestuur van BKZ wenst u hele prettige feestdagen en een gezellige jaarwisseling.

Graag tot 11 januari!

Bestuur BKZ

Geslaagde eindejaarsbijeenkomst!

Zo’n 75 BKZ-leden waren op 8 november jongstleden aanwezig in “Bij ons in Zundert” om de presentatie  van Paul Smit bij te wonen.

En ze werden zeker niet teleurgesteld.

In een wervelende presentatie vol leuke, grappige maar vooral confronterende voorbeelden, werd ons door Paul Smit heel snel duidelijk gemaakt dat 99% van wat je doet onder invloed van je onbewuste brein gebeurd.

In een spits-second maak je een beslissing: welke persoon zou je aannemen, gaat de trein nu voor of achteruit? Pas nadat je je bewust wordt van het feit dat er nog meer mogelijkheden zijn, ga je bewust een beslissing nemen.

Ook wist Paul Smit haarfijn duidelijk te maken waarom “hutjes op de hei” met het management niet werken bij verandermanagement als de medewerkers er niet bij betrokken worden en als – eenmaal terug op de werkvloer – alles toch lekker blijft zoals het is. Mensen laten hun confortzone niet makelijk los. Het “reptielenbrein” voert toch vaak de boventoon.

Met een combinatie van humor, “mindfuck” (een doorgesneden Justin Bieber) en leuke filmpjes zette Paul Smit de toon van een hele leuke en inspirerende avond met een heldere boodschap: niet alles is wat het lijkt in eerste instantie. Ben je bewust van je onbewuste brein.